MEXICAANSE FOODTRUCK en ZUID AMERIKAANSE CATERING

Barriga llena, corazón contento.” Si, liefde gaat door de maag- dat begrijpen ze in Zuid-Amerika maar al te goed. Eten maakt hier een groot deel uit van de cultuur: vol met passie, in grote hoeveelheden en het liefst om te delen met zo veel mogelijk geliefden.

 

Behalve smaak staat duurzaamheid bij ons centraal: onze taco’s en empanadas worden alleen in eigen productiekeuken bereid. Verder werken we alleen met eerlijke en lokale ingrediënten via onze samenwerkingspartner Instock, waardoor onze empanada vullingen 100% biologisch zijn.

 

Empanada Club maakt al sinds 2015 ambachtelijke empanadas, nachos en tacos voor festivals, bedrijfsevenementen en privéfeesten. Ja, de Empanada Club serveert met alle plezier het beste van de Mexicaanse keuken gewoon bij jou thuis.

 

Wist je dat….

  • Empanada Club er mede voor heeft gezorgd dat empanadas en andere Zuid Amerikaanse gerechten worden verkocht op festivals?
  • Empanada Club in vijf jaar tijd al op meer dan 100 festivals en evenementen heeft gestaan?
  • Empanada Club ieder jaar op de grootste festivals zoals Lowlands, Mysteryland en Rollende Keukens staat?
  • Empanada Club naast empanadas ook andere Mexicaanse voorgerechten, Zuid Amerikaanse hoofdgerechten en Mexicaanse nagerechten op het catering menu heeft staan?
  • Empanada Club in eigen productiekeuken haar homemade vullingen en empanada deeg zelf produceert?
  • Empanada Club gespecialiseerd is in festival-, crew- en bedrijfscatering? De Mexicaanse foodtrucks en Zuid Amerikaanse foodtrucks kunnen echt op ieder event langskomen.
  • Empanada Club volgens HACCP normen werkt? Wij hanteren sociale hygiëne richtlijnen en gebruiken duurzaam servies. Ook werken wij mee aan voedselverspilling door een samenwerking met Instock. Wij serveren alleen halal vlees met een beter leven keurmerk

 

Empanada Club maakt al sinds 2015 ambachtelijke empanadas, nachos en tacos voor festivals, bedrijfsevenementen en privéfeesten. Ja, de Empanada Club serveert met alle plezier het beste van de Mexicaanse keuken gewoon bij jou thuis.

ParticulierenBedrijvenFestivals

ONZE EMPANADA MUCHACHOS

Maar wie zijn nou die pretty faces die je in onze foodtruck ziet staan? Wie was die leuke jongen die jou lachend die empanada serveerde op Down The Rabbit Hole? En hoe heet dat leuke meisje waar je mee hebt staan kletsen op Lowlands?


Dit zijn onze empanada muchachos die ieder event nóg gezelliger maken.

News & Updates