0
Corporate Events
0
Festivals
0
Aantal Jaren
0
Sate's gebakken

MISTER MAKAN – INDONESISCHE CATERING EN FOODTRUCK

Mister Makan is de Indonesische catering en Indonesische foodtruck waar jij na een dag lang dansen op een festival intens gelukkig van wordt. Maar Mister Makan is ook je beste vriend wanneer de bedrijfskantine je neus uit komt, en de vers bereide nasi, broodje kip of saté de werkdag net even wat beter maakt. Het is dé plek waar je heen gaat wanneer je goed wilt eten voor een betaalbare prijs, en waar je altijd begroet wordt met een dikke vette smile.

Mister Makan is jouw Indonesische cateraar en Indonesische foodtruck op festivals, bedrijfsevenementen, beurzen of gewoon lekker makkelijk bij jou thuis.

ParticulierenBedrijvenFestivals

News & Updates

Referenties

Super goed bevallen!

“Bij ons bedrijfsfeest was het beperkt met de ruimte, maar er is voor een pasklare oplossing gezorgd. Ze hebben ons ontzorgd en het eten was heerlijk. Een aanrader!” Erik Van Engelen, Gasunie  

Verrast over de cross-over smaken

“We waren verrast over de cross-over smaken van de Jamaican Beef en Apple Pie empanada.” Maartje van The Food Line-up

Vers afgebakken op locatie

“Ons publiek zo te laten genieten van deze Zuid-Amerikaanse lekkernij. Wij geloven in een goed en eerlijk product, lokaal geproduceerd met respect voor dier en omgeving.” Team Toet Toet Food  

hier komt een review

“Hier gaat Casper een berichtje schrijven.” Casper Fonk, The Foodbookers

Wat zeggen anderen over ons

logo Barts Boekje

Twee Amsterdamse vrienden met Mister Makan, welke we kennen van, een overgroot deel van onze favo festivals. En aan de andere zijde onze allereigenste Kopstootbar. De leukerds poppen op in de nieuwste vorm van horeca, jawel: the bike drive through.

Barts Boekje

logo Your Little Blackbook Amsterdam Blog

OH YES, een van onze favoriete foodtrucks Mister Makan heeft een Indo Streetfood pop-up in de Kopstoot Bar geopend. Een maand lang serveert Mister Makan, die we natuurlijk kennen van verschillende festivals, bites in de Kopstootbar.

Your Little Black Book

logo Het Parool Amsterdam

Mister Makan, bekend van festivals afgelopen zomer, zorgen voor genoeg hapjes, zodat die kopstoten iets minder zwaar vallen. Voor de jongens achter Mister Makan is het pop-uprestaurant ook een test: gaat het goed dan willen ze misschien een eigen plek beginnen.

Het Parool

logo De Hippe Vegetariër blog

Mister Makan wil bezoekers de Indische keuken laten ervaren met een aanbod die voor de helft vegetarisch is. Met een open keuken, waardoor je kan meekijken hoe de biologische ingrediënten in een mum van tijd bereid worden.

De Hippe Vegetariër

Mister-Makan-logo

Gyroscoopweg 23, Amsterdam

info@mexicanstreetfood.nl

06-41222918

InstagramLinkedin

2020 Watertanden Inc. All Rights Reserved.