empanada-actie
empanada-club-catering

Foodtruck huren op locatie of voor thuis?

Foodtruck huren op locatie of voor thuis? Wil je een Mexicaanse foodtruck huren maar heb je weinig plek? No worries, want de muchachos van Empanada Club hebben echt niet veel ruimte nodig om lekker eten klaar te maken.

 

Kijk maar naar onze zelfgebouwde barren, indoor setup, little one foodtruck en de ronde foodtruck die heel Nederland afreizen. Dankzij het compacte formaat kunnen de foodtrucks op iedere locatie geplaatst worden – van achtertuin tot aan een indoor festival.

Wij hebben vijf verschillende soorten Mexciaanse en Zuid Amerikaanse foodtrucks die je op iedere locatie kunt huren. Alleen jij bepaalt wie de show gaat stelen op je event: indoor opstelling (bar), kleine foodtruck (EC3), ronde foodtruck (EC4) of de pagode opstelling (EC5). Welk formaat je ook kiest, je krijgt er altijd een glimlachende muchacho bij.

Verder zullen we je niet te lang lastigvallen, want de foodtrucks en setups van Empanada zijn snel in elkaar gezet. Binnen een half uur opbouwen, halen we de Zuid Amerikaanse en Latijns Amerikaanse keuken naar jouw evenement. We kunnen werken op zowel hout en elektra, en hebben maar één stroompunt nodig. Makkelijk toch?

DEZE BEDRIJVEN HEBBEN ONZE EMPANADA’S AL GEGETEN
PRIJZEN

HET AANTAL KILOMETERS WORDT BEREKEND VANAF AMSTERDAM. EXTRA KILOMETERS ZIJN €0,50 PER KILOMETER

BOVENSTAANDE KOSTEN ZIJN EXCLUSIEF BTW 

empanada-actie-vrouw

FOODTRUCK HUREN BEDRIJFSFEEST

Foodtrucks zijn tegenwoordig echt niet meer alleen te vinden op festivals. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om af een toe een foodtruck op locatie in te huren. Waarom? Nou omdat het kan. En omdat tevreden personeel harder voor je zal werken. En aangezien liefde nog altijd door de maag gaat, is het antwoord vrij simpel. Laat de bedrijfskantine even voor wat het is en haal de Empanada Club foodtruck naar je kantoor!

Zo werden de medewerkers van Tesla Headquarters in hun eigen hoofdkantoor verrast
door de muchachos van Empanada Club. Wil jij ook punten scoren met ons rund taco of vegetarische empanada? Neem contact met ons op en wie weet staat jouw geliefde Mexicaanse foodtruck volgende week bij jou op de werkvloer!

PrijzenOfferte aanvragen
empanada-actie-vrouw

FOODTRUCK HUREN BEURS

De Mexicaanse foodtrucks van Empanada Club zijn multifunctioneel en zeker ook inzetbaar op grote beurzen. Onze foodtrucks hebben al vaker in grote conferentie centra gestaan zoals de Modefabriek in de RAI in Amsterdam, of AHOY in Rotterdam, en bieden de bezoekers een unieke kans een kijkje te nemen in de Zuid Amerikaanse en Latijns Amerikaanse keuken.

Met biologische ingrediënten bereiden wij heerlijke verse gerechten en maaltijden voor een betaalbare prijs. Het kwaliteit eten en de authentieke uitstraling van onze foodtrucks zorgen ervoor dat Empanada Club iedere beurs of congres naar een hoger level tilt.

PrijzenOfferte aanvragen
empanada-actie-vrouw

FOODTRUCK HUREN BRUILOFT

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck bruiloft van Empanada Club. In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem festival. Want koken doe je niet alleen om te eten, met lekkere gerechten breng je mensen bij elkaar. Dat is ook waar onze slogan: “Volle maag, gelukkig hart” vandaan komt.

 

Met veel passie en liefde zullen de lekkerste Mexicaanse en Zuid Amerikaanse hapjes aan je vrienden en familie serveren. Onze stoere foodtrucks zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloftsalbum. Zeg dus “JA” tegen een foodtruck bruiloft.

PrijzenOfferte aanvragen
empanada-actie-vrouw

FOODTRUCK HUREN - EVENT CATERING

Voor een onvergetelijk event is goed eten van groot belang. Onze Mexicaanse foodtruck en Latijns Amerikaanse catering zal gegarandeerd zorgen voor een spectaculaire beleving tijdens jouw evenement. Waarom zou je kiezen voor een saaie catering als je je eten ook kan laten serveren uit een toffe foodtruck? De Foodtrucks van Empanada Clun zijn creatief en hip, en geven je feest net even die extra touch waardoor er nog lang over je event zal worden nagepraat.

 

Wil je meerdere foodtrucks op jouw evenement? Empanada Club kan samen met zijn foodtruck vrienden Friethoes, Pomms (friet), Mister Makan (sate), Pizza Amici (pasta en pizza), Chez Jan (hot dog), SGT. Pepper (Indiaas), Pachamama (vis), Bada Bing (Burgers), Cocos Locos (cocktails, kokosnoten en smoothies) en Crêpes BUBU (crêpes en poffertjes) langskomen en zo een mini foodtruck festival creëren.

 

Niet alleen krijgt jouw evenement een heerlijk zomers sfeertje, maar zo hebben gasten ook de gelegenheid om gerechten vanuit de hele wereld proeven. Ja, je zal zeker indruk maken!

 

Wil je dat de Mexicaanse en Zuid Amerikaanse foodtruck jouw evenement komt upgraden? De muchachos van Empanada Club zijn er voor jou! Neem contact met ons op en samen zorgen we voor een geslaagd feestje.

PrijzenOfferte aanvragen