empanada-spinazie
empanada-club-catering

Festivals & Evenementen

Je kent de Empanada Club natuurlijk als de schattige Mexicaanse foodtruck die alle festivals vrolijk afgaat. De Zuid-Amerikaanse eetkraam waar je afspreekt met je vrienden na een paar uur non-stop dansen. De plek waar je met een glimlach wordt geholpen en waar je net even wat langer blijft hangen voordat je weer terug rent naar de mainstage. Empanada Club is dé Zuid-Amerikaanse foodtruck en cateraar waar je naartoe gaat wanneer je gewoon echt lekker en ambachtelijk wil eten in een vrolijke Mexicaanse setting.

 

Empanada Club staat jaarlijks op de leukste en grootste festivals van Nederland. Jaarlijks serveren wij op meer dan 30 festivals onze lekkere empanadas en zelfgemaakte tacos. Van Lowlands tot aan Mysteryland, Rollende Keukens tot aan Pinkpop – Empanada Club zorgt voor een extra hoog fiëstagehalte !

ONS BOEKENFESTIVAL BOEKJE

Empanada Club is dé Zuid-Amerikaanse foodtruck en cateraar waar je naartoe gaat wanneer je gewoon echt lekker en ambachtelijk wil eten in een vrolijke Mexicaanse setting.

 

Wil je graag een Mexicaanse foodtruck om jouw festival compleet te maken? Wij hebben vijf verschillende soorten Mexicaanse en Zuid-Amerikaanse foodtrucks die je op iedere locatie kunt inzetten.

 

Alleen jij bepaalt wie de show gaat stelen op je event:

Super goed bevallen!

“Bij ons bedrijfsfeest was het beperkt met de ruimte, maar er is voor een pasklare oplossing gezorgd. Ze hebben ons ontzorgd en het eten was heerlijk. Een aanrader!” Erik Van Engelen, Gasunie  

Verrast over de cross-over smaken

“We waren verrast over de cross-over smaken van de Jamaican Beef en Apple Pie empanada.” Maartje van The Food Line-up

Vers afgebakken op locatie

“Ons publiek zo te laten genieten van deze Zuid-Amerikaanse lekkernij. Wij geloven in een goed en eerlijk product, lokaal geproduceerd met respect voor dier en omgeving.” Team Toet Toet Food  

hier komt een review

“Hier gaat Casper een berichtje schrijven.” Casper Fonk, The Foodbookers