empanada-spinazie
empanada-club-catering

MEXICAANSE EN ZUID AMERIKAANSE CATERING

Maar niet alleen tijdens festivals kun je genieten van onze smaakvolle Mexicaanse en Argentijnse empanadas. Ook in de wintermaanden kan je je favoriete empanadas kopen en crunchy taco’s eten in een van onze pop-up keukens.

Empanada Club is niet alleen een Mexicaanse foodtruck, maar biedt ook een volwaardige Zuid-Amerikaanse cateringservice aan. Altijd het beste eten uit Zuid Amerika, waar en wanneer je maar wil! Vegetarische taco’s, een empanada kip, of warme churros voor de zoete trek – Empanada Club is de eerlijke cateraar voor ieder evenement. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

BedrijvenParticulierenFestivals

Referenties

Super goed bevallen!

“Bij ons bedrijfsfeest was het beperkt met de ruimte, maar er is voor een pasklare oplossing gezorgd. Ze hebben ons ontzorgd en het eten was heerlijk. Een aanrader!” Erik Van Engelen, Gasunie  

Verrast over de cross-over smaken

“We waren verrast over de cross-over smaken van de Jamaican Beef en Apple Pie empanada.” Maartje van The Food Line-up

Vers afgebakken op locatie

“Ons publiek zo te laten genieten van deze Zuid-Amerikaanse lekkernij. Wij geloven in een goed en eerlijk product, lokaal geproduceerd met respect voor dier en omgeving.” Team Toet Toet Food  

hier komt een review

“Hier gaat Casper een berichtje schrijven.” Casper Fonk, The Foodbookers

empanada-actie

CATERING BEDRIJFSFEEST

Heb je wat te vieren op je werk? Een jubileum of een mooie opdracht binnengehaald? Lekker eten en drinken is dé perfecte manier om ieder succes te vieren. Empanada Club is de ideale cateraar voor een bedrijfsfeest. Met haar Mexicaanse en Zuid Amerikaanse specialiteiten, van haar gemarineerde empanadas tot aan verrassende zelfgemaakte taco’s, brengt Empanada Club tropische gezelligheid naar iedere cateringklus.

 

Het maakt verder niet uit of het gaat om een kleinschalig etentje of een feest voor het hele bedrijf – samen kunnen we de gewenste cateringinvulling bespreken.

 

Van alleen Zuid Amerikaanse hapjes tot aan een volledige Zuid Amerikaanse maaltijd, heerlijke Mexicaanse desserts of een compleet drie gangen menu. De mogelijkheden zijn eindeloos.

PrijzenOfferte aanvragen
empanada-actie

CATERING – BRUILOFT

Als je gaat trouwen moet je het goed doen. We trouwen tenslotte maar één of twee keer. Zeg daarom ook ja tegen een foodtruck bruiloft. In plaats van een traditionele setting, verras je je gasten met de ambiance van een intiem festival.

 

Want koken doe je niet alleen om te eten, met lekkere Zuid Amerikaans gerechten breng je mensen bij elkaar.  Met veel passie en liefde serveert Empanada Club de lekkerste Mexicaanse snacks en Zuid Amerikaanse hapjes aan je vrienden en familie.

 

Oh en onze stoere foodtrucks zullen gelijk bijdragen aan een bijzonder decor op jullie bruiloft, handig voor mooie foto’s in het bruiloft album.

PrijzenOfferte aanvragen
empanada-actie

CATERING – BEURS

Hoeveel ervaring je ook hebt met het organiseren van evenementen, een beurs organiseren is net even een ander verhaal. Een grote stap, die nogal wat tijd en energie vraagt, maar die wel heel veel succes op kan leveren. Laat Empanada Club je helpen en al je cateringstress uit handen nemen. Focus jij je op de stands, dan houden wij ons bezig met het eten. 

 

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor een Mexicaanse en Zuid Amerikaanse catering op een beurs? Neem dan contact met ons op!

PrijzenOfferte aanvragen
empanada-actie

CREW CATERING

Wist je dat Empanada Club steeds vaker worden gevraagd om de crew catering te verzorgen? Zo hebben wij achter de schermen de catering verzorgd voor Utrecht International Comedy Festival, TivoliVredenburg, Melkweg en Hello Festival.

 

Tijdens een productiedag is werken met een crew catering niet alleen efficiënt,  het is voor de artiesten zelf ook gewoon lekkerder eten bij authentieke cateraars. Wij stemmen alles af op specifieke wensen, eventuele allergieën en houden rekening met vegetariërs en veganisten.

 

Wil je kijken wat de mogelijkheden zijn voor een Mexicaanse en Zuid Amerikaanse crew catering op jouw evenement? Neem dan contact met ons op!

PrijzenOns boeken